Yhdistys

Yhdistys pyrkii vaikuttamaan siihen, että suomalaisesta yhteiskunnasta tulisi parisuhteille myönteisempi. Se toimii parisuhdeongelmia ennaltaehkäisevästi ja edistää riittävien parisuhdeperuspalvelujen luomista.

Pariterapiayhdistys tukee myös uusperheitä

Parempaa pariterapiaa

Suomen Pariterapiayhdistys on perustettu vuonna 2002. Yhdistyksen tarkoitus on kehittää Suomessa pariterapiaa, pariterapeuttista ajattelua ja vahvistaa niiden käyttöä.

Koulutusta ja vaikuttamista

Yhdistys toimii pariterapeuttien yhdyssiteenä. Yhdistys järjestää sekä koulutus- että tiedotustilaisuuksia ja edistää julkaisutoimintaa ja antaa antaa asiantuntijalausuntoja omaan alaansa liittyvistä asioista.

Yhdistyksen jäseniä ovat erityiskoulutetut pariterapeutit sekä muut pariterapeuttista työtä tekevät, jotka yhdistyksen hallitus on jäseniksi ottanut.

Liity yhdistyksen jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä psykoterapeutti

• jonka tiedot löytyvät Sosiaali -ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteristä (JulkiTerhikki)
  • on Valviran hyväksymä peruskoulutus ja asianmukainen psykoterapiakoulutus
  • riittävä kokemus työskentelystä parien kanssa.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 30€.

Jäseneksi voit hakea täyttämällä viereisen hakemuslomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen yhdistyksen puheenjohtajalle sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi koulutuksesi, niiden kesto sekä mikä yhteisö on koulutuksen toteuttanut. Työkokemuksen osalta erittele missä ja kuinka kauan olet työskennellyt parien kanssa.

Hakulomake

Pariterapian ammattilainen

Onko tietosi muuttuneet? Päivitä omat tiedot hakemistoon sekä jäsenrekisteriin.