Psykologian professori Susan Johnson, tunnekeskeisen pariterapian kehittäjä, saapuu Suomeen syksyllä 2020

Kiintymyssuhdeteoria psykoterapiassa;
yksilöt, parit ja perheet

Psykologian professori Susan Johnson, tunnekeskeisen pariterapian kehittäjä, saapuu Suomeen 8.-9.5.2020 Espoon Dipoliin!

Perjantai 8.5.2020 Kiintymyssuhdeteoria psykoterapiassa

Susan Johnson on tunnekeskeisen pariterapian uranuurtaja. Hän tuo psykoterapeuttiseen työskentelyyn kiintymyssuhdeteorian syvän viisauden ja vahvan tutkimuksellisen näytön.

Kiintymyssuhdetutkimus tarjoaa ymmärryksen terveestä mielestä joustavana ja reflektiokykyisenä sekä kykenevänä luomaan pysyviä ja turvallisia tunnesuhteita läheisiin ihmisiin. Tutkimus tekee näkyväksi myös sen, miten turvattomampi kiintymyssuhde rajaa yksilön liikkuvuutta sisäisessä kokemuksessa ja vuorovaikutussuhteissa. Pahimmillaan ongelmat kiintymyssuhteissa tekevät mahdottomaksi turvallisen tunneyhteyden luomisen sekä sisäisen kokemuksen itsestä arvokkaana ja merkityksellisenä.

Susan Johnson avaa koulutuksessa sitä, miten kiintymyssuhdeteoriaa voidaan vaikuttavasti hyödyntää työskentelyssä yksilöiden, parien ja perheiden kanssa.

9.5. 2020 Tunnekeskeinen pariterapia ja toisen vaiheen työskentely

Tunnekeskeiseen pariterapiaan perehtyneille terapeuteille suunnatussa koulutuspäivässä paneudutaan syvemmin tunnekeskeisen pariterapian vaikuttavuuteen ja korjaavien tunnekokemusten kautta tunnesuhteen uudelleen rakentumiseen parin välillä.

Aamupäivällä luennoi professori Susan Johnson, ja iltapäivällä kouluttajana toimii psykologi, paripsykoterapeutti, tunnekeskeisen pariterapian kouluttaja, Hanna Pinomaa

Kohderyhmä:  Yksilöiden, parien ja perheiden kanssa terapeuttista työtä tekevät henkilöt.

Tulkkina koulutuspäivissä toimii Kimmo Absezt

Hinta:
Early Bird lipun hinta on 250€+alv 24%/pv, molemmat päivät 500€+ alv 24 %. Hinta ovat voimassa 31.12.2019 asti.
Normaalilipun hinta on 1.1.2020 lähtien 295€ + alv 24%/pv, molemmat päivät 590€+ alv 24 %
Koulutuksen lisäksi hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvin.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Susan_Johnson_parisuhdeseminaari_6924 tai [email protected]

Koulutuksen järjestää:
Suomen tunnekeskeinen pariterapiayhdistys ry yhdessä Hanna Pinomaan ja Susan Johnsonin kanssa

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa, veloitetaan häneltä peruutusmaksu: viimeistään 1 kk ennen tapahtumaa tai aiemmin 75 €; viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa puolet hinnasta; myöhemmin täysi hinta. Koulutuksen peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure”  – syistä on järjestäjän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei muita mahdollisia ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja.

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email